Whatsapp 09-18:00
0850 303 55 60Aşağıdaki kare kodu telefonunuzun kamerasından okutarak direk bize yazabilirsiniz. Whatsapp
Dükkanda Nakit Ödemede Net %15 İndirim. 

Kişiye Özel Hediyeler

Kişiye Özel Harfli İsimli Fotoğraflı Hediyeler
Anı Defteri + 20 Pola Kart + Jel Kalem+ Sticker
EN ÇOK SATILAN
Kişiye Özel Kanvas Tablo
%10
439,89
399,90 TL
Love Fotoğraflı Işıklı Kar Küresi
YENİ
Tarihli Kanvas Tablo
TARİHLİ
%10
439,89
399,90 TL
Kişiye Özel Mickey Mouse Kupa
YENİ
%5
104,90
99,90 TL
Sevgiliye Hediye Love Kupa Bardak
2 ADET
%60
239,84
149,90 TL

Kişiye Özel Hediyeler

Kişiye Özel Hediyeler özel anların hatırlanmasında etkili olan ürünlerdir. Bu tür armağanlar yaşam boyu insanların zihninde iz bırakma gücüne sahiptir. Hediyeler sayesinde sevdiklerimizi mutlu ederiz. Onlara özel olduklarını hissettirmek istediğimizde kişiye özel hediyeler tercih etmek her zaman daha doğru bir davranıştır.

İnsanların sevgilerini göstermek için tercih ettiği yollardan biri olan armağanlar yaşamın güzelleşmesine de yardımcıdır. Birçok şeyden kişiye özel hediye üretmek mümkündür. Kişiye özel hediye paketleri içerisinde birden fazla kişiselleştirilmiş ürüne yer verilebilir.

İsme özel hediyeler aynı zamanda şık bir paketleme sayesinde göz alıcı etkiye sahip olabilir. Kişiye özel hediyeler arasında sıklıkla tercih edilenler arasında kupalar, kalemler, defterler, ajandalar yer alabilir.

Bunun yanı sıra hediyelerin üzerine isim yazılabileceği gibi çeşitli resim ya da fotoğraflar basılarak da armağanlar daha anlamlı hale gelebilir. Kişiye özel ürün seçimi sırasında ise birçok konuya dikkat edilmesi gerekli olur.

İsme Özel Hediyeler

İsme Özel Hediyeler kişiselleştirilmiş olması bakımından öne çıkar. Birçok hediye türü üzerine isim yazılarak bu armağanlar kişiye özel hale getirilebilir. Kupalar, anahtarlıklar, puzzle türleri, mumluklar ya da farklı birçok örnek kişiye özel bir hediyeye dönüşebilir.

Kişiye özel hediyeler belirlenirken armağan verilecek olan bireyin yaşına, cinsiyetine ya da konumuna göre bir ürün seçmek daha doğru olur. Çalışan bir kişinin ihtiyaç duyabileceği ürünler arasında ajanda, kupa ya da defter ve kalem gibi seçenekler olur.

Bunun yanı sıra genç biri için hem işlevsel hem de eğlenceli ürünler arasından tercih yapılabilir. Hediye verilecek olan kişinin zevkleri, yaşam biçimi, alışkanlıkları gibi unsurlar da dikkate alınmalıdır. Bu sayede verilecek armağanın daha etkili olması kolaylaşır.

Kişiye Özel Hediye Seçimi

Kişiye Özel Hediye Seçimi yapılırken özel günler de dikkate alınır. Yılbaşı, doğum günü gibi özel zamanlarda hediye verilecekse kişinin cinsiyeti ve zevkleri de dikkatli bir bakış açısı ile incelenmelidir. Ayrıca kişinin yaşı, hobileri, keyif aldığı alışkanlıkları da göz önünde bulundurulmalıdır.

Hediye vereceğimiz kişiye olan yakınlık derecemiz de armağan seçimi sırasında önemlidir. Çok yakın ve samimi olduğumuz arkadaşlarımız ile aramızda resmiyet olan tanıdıklarımız için hediye seçerken farklı bir bakış açısına ihtiyaç duyarız.

Bu sebeple de kişiye özel hediyelerin tercih edilmesi gerektiğinde düşünerek hareket etmemiz gerekir. Kişiye özel hediyeler göz alıcı olduğunda karşımızdakileri etkileme gücüne sahip olur. Özel günler için hediye seçimi yaparken özenli olmak gerekir.

Örneğin yılbaşı için bir hediye tercih ediyorsak o gecenin unutulmaz olmasını sağlamak bizim elimizdedir. Bugünün anlamı ile uyumlu bir hediye tercihi yapılması daima karşımızdakileri etkileme gücüne sahip olur.

Birçok hediye türü kişiye özel olarak tasarlanabilir. Bu tür ürünler sayesinde karşımızdakilerin kendisini özel hissetmesi sağlanabilir. Farklı türde hediyeler olması da seçim sırasında bizleri zorlayabilir. Birçok türde kişiye özel hediye çeşidi bulmak mümkündür.

Kişiye Özel Hangi Hediye Alınabilir ?

Birçok kişi için merak edilen konuların başında hediye seçimi yapılırken nelere dikkat edilmelidir? Sorusu yer alır. Özel günleri daha da anlamlı hale getiren armağan türleri birbirinden farklıdır. Bireysel ihtiyaçların yanı sıra dekoratif amaçlı olarak da kullanılabilen çeşitli hediye türleri bulunur. Kişiye Özel Hangi Hediye Alınabilir? Sorusuna verilebilecek pek çok yanıt vardır.

Bazı hediyeler işlevsel olmasının yanı sıra görsel açıdan da etkileyicidir. Bazı hediyeler ise sadece dekorasyon amacı ile tasarlanabilir. Hediye alacağımız kişiye bağlı olarak da seçim yapacağımız ürün türleri çeşitlenir.
  • Kişiye Özel Hediye Kutusu
  • Hediye Sepeti
  • Fotoğraflı Ürünler
  • Kişiye Özel Hediye Kutusu
  • Kişiye Özel Dekoratif Ürünler
  • Kişiye Özel Hediye Setleri
  • Kişiye Özel Defterler
  • Kişiye Özel Duvar Saatleri
  • Kişiye Özel Tablolar
  • Kişiye Özel Karikatürler
  • Kişiye Özel Magnetler
  • Kişiye Özel Araba Süsleri
  • Kişiye Özel Hediye Çiçek Sepeti
  • Kişiye Özel Hediye Kadın
  • Kişiye Özel Doğum Günü Hediyesi
  • Hediyelik Eşya
  • Hediyelik Eşya Kadın
  • Kişiye Özel Hediye Kutusu

Kişiye özel hediye kutusu içerisinde birden fazla ürüne yer verilebilir. Bu kutularda kupa, ajanda, kalem ve defter gibi ürünler bir arada sunulabilir. Çalışan biri için tasarlanırken masa takvimi gibi ilaveler yapılarak bu tür hediyeler çeşitlendirilebilir. Üzerlerine isim yazılarak ya da fotoğraf basılarak bu hediyeler bireysel hale dönüştürülebilir.

Hediye Sepeti

Hediye sepeti tercih edilirken armağan verilecek kişinin ihtiyaçları ya da zevkleri göz önünde bulundurulur. Bu sayede verilecek hediye daha anlamlı hale gelebilir. Sepetlerin içerisine birden fazla ürün yerleştirilebilir. Bir puzzle kutusu, çiçek süslemeleri, isimli kupalar, ajanda ya da mumluklar da sepetlere yerleştirilebilecek örneklerden birkaçıdır.
 

Kişiye Özel Tişört

Kişiye özel tiçörte isterseniz isim isterseniz fotoğraf veya güzel bir zöz yazdırarak size özel hediye verdiğiniz kişiye özel hissettirecek güzel bir hediye hediye edebilirsiniz.

Fotoğraflı Ürünler

Fotoğraflı ürünler kişiye özel olarak tasarlanan önemli hediyeler arasında yer alır. Günümüzde dijital uygulamaların yaygınlaşması sayesinde istenilen fotoğraflar kısa süre içerisinde ürünlerin üzerine basılabilir. Bu sayede yaşamdan kesitler sunan fotoğraflar kalıcı birer anı olarak sevdiklerimizde iz bırakabilir.

Kişiye Özel Hediye Kutusu

Kişiye özel hediye kutusu içerisine de kişiselleştirilmiş birbirinden farklı hediyeler konabilir. Bu armağanlar belirlenirken istenilen çeşitler kutuya yerleştirilir. Ajanda, mumluk, kutu oyunları, tablo ya da dekoratif ürünler seçenekler arasında yer alır.

Kişiye Özel Dekoratif Ürünler

Kişiye özel dekoratif ürünler sayesinde görsel açıdan farklı hediyelere sahip olunabilir. Birçok dekoratif ürün üzerine fotoğraf ya da resim baskısı yapılabilir. Bunun yanı sıra isim basılarak da hediyeler kişisel hale getirilir.

Kişiye Özel Hediye Setleri

Kişiye özel hediye setleri oluşturulurken armağan verilecek kişinin cinsiyeti de önemlidir. Kadınlar için hazırlanacak hediyeler ile erkekler için hazırlanacak armağanlar arasında da bazı farklar olur. Bu tür setlerin içine farklı türde ürünler eklenebilir.

Kişiye Özel Defterler

Kişiye özel defterler de hediye seçenekleri arasında yer alır ve bu ürünler de isim yazılarak ya da fotoğraf baskısı yapılarak tasarlanabilir.

Kişiye Özel Duvar Saatleri

Kişiye özel duvar saatleri tasarımında da fotoğraf ve resim gibi ögeler kullanılarak bu ürünler kişiselleştirilebilir.

Kişiye Özel Tablolar

Kişiye özel tablolar sayesinde hediyeler anlamlı hale getirilebilir.

Kişiye Özel Karikatürler

Kişiye özel karikatürler hem eğlenceli hem de anlamlı hediyeler verilmesine yardımcıdır.

Kişiye Özel Magnetler

Kişiye özel magnetler tasarlandığında bu hediyeler de kalıcı birer hatıraya dönüşmesi açısından ilgi çekicidir.

Kişiye Özel Araba Süsleri

Kişiye özel araba süsleri sayesinde araçlarda dekoratif bir etki yakalanabilir.

Kişiye Özel Hediye Çiçek Sepeti

Kişiye özel hediye çiçek sepeti tercih edilen armağanlar arasında ilk sıralarda yer alır. Çiçeklerin herkes üzerinde bıraktığı güzel etki hediye olarak tercih edilmelerinde etkendir.

Kişiye Özel Hediye Kadın

Kişiye özel hediye kadın seçenekleri arasında kutular, sepetler, çiçekler, dekoratif ürünler, aksesuarlar, kupa ve ajandalar yer alabilir.

Kişiye Özel Doğum Günü Hediyesi

Kişiye özel doğum günü hediyesi tasarlanırken armağan verilecek olan kişinin yaşı, cinsiyeti gibi birçok konu dikkate alınır. Bu sayede etkileyici bir hediye tasarımı yapmak kolaylaşır. Bu tür hediyeler tasarlanırken kişiye özel nostaljik hediyeler olarak da seçim yapılabilir.

Hediyelik Eşya

Hediyelik eşya seçenekleri de birden fazladır ve bu ürünler hem işlevsel olabilir hem de dekorasyon amacı ile kullanılabilir.

Hediyelik Eşya Kadın

Hediyelik eşya kadın için tercih edilecekse kupa, kalem, ajanda, nostaljik takvim, mumluk gibi birçok ürün arasından seçim yapılabilir.