Whatsapp 09-18:00
0850 303 55 60Aşağıdaki kare kodu telefonunuzun kamerasından okutarak direk bize yazabilirsiniz. Whatsapp
Dükkanda Nakit Ödemede Net %15 İndirim. 

Fujifilm Foto Baskı

Fujifilm bir japon firması olup; fotoğraf baskısında da japon kalitesini ülkemize getirmiştir. Fujifim baskı makinasını 500 mühendis 5 yılda yapmıştır ve firma 1934 yılında kurulmuştur.
Mat Fotoğraf Baskı
FUJİFİLM
%20
5,88
4,90 TL
Toptan Fotoğraf Baskı
%20
7,19
5,99 TL
Parlak Fotoğraf Baskı
FUJİFİLM
%20
5,88
4,90 TL
Pola Kart Polaroid Fotoğraf Baskı
FUJIFILM

 Fujifilm Foto Baskı

Fujifilm bir yapon firmasıdır ve genel olarak fotoğraf ve görüntüleme cihazları konusunda dünyada ve ülkemizde lidar firmadır. Firma 1934 yılında kurulmuş ve foto baskı konusunda da diğer ürettikleri tüm ürünlerdeki tartışılmasız kalitesini foto baskıda da ortaya çıkarmıştır. Gerçekten fujifilm olduğuna inandığınız baskıyı dilediğiniz yerden çıkarttırabilirsiniz, fiyatı en uygun olan yeri tercih edebilirsiniz. Fujifilm baskılara fujifilm firması 70 yıl garanti vermektedir.  Burada iki belirleyici unsur yeralmaktadır;
  1. Birinci Unsur Baskı Operatörünün deneyimi ; Firma olarak baskı operatörlerimiz uzun yıllar sektörde çalışmış, kendi alanında deneyimli ve başarılı personellerdir. 
  2. İkinci Unsur Kullanılan İlaçların Tazeliği ; Bir makine ne kadar çok baskı yapıyorsa içindeki ilaçlar o kadar taze demektir. Taze ilaçta baskı kalitesini doğrudan etkileyen unsurdur. (2 Gün içinde sürküle olmayan ilaç yavaş yavaş bayatlamaya başlar ve renkler bozulur.)