Whatsapp 09-18:00
0850 303 55 60Aşağıdaki kare kodu telefonunuzun kamerasından okutarak direk bize yazabilirsiniz. Whatsapp
Gel Al Nakit Ödemede Net %15 İndirim 
Iphone Heic Ve Heif Uzantılı Yuksek Kaliteli Fotoğraf Baskı sepetinize eklendi

20x25 Ebat Iphone Heic Ve Heif Uzantılı Yuksek Kaliteli Fotoğraf Baskı


5,88 4,90 TL
12 Aya Varan Taksit Seçenekleri

20x25 Ebat Klasik Foto Baskı Fiyatları, 20x25 Ebat Iphone Heic Ve Heif Uzantılı Yuksek Kaliteli Fotoğraf Baskı Çeşitleri En Uygun Fiyat, Aynı Gün Hızlı Teslimat ve Kapıda Ödeme Seçenekleriyle hizlifotobaski.com'da ... devamı >

Ebat Seçiniz ?


HEMEN GELSİN

Siparişiniz Yarın kargoda.
Siparişinizi 10 TL fark ile Yarın (Sadece İstanbul) teslim edebiliriz.

KARGO BEDAVA

999 TL Üzeri siparişlerinizde kargo ücretini biz karşılıyoruz.

  • Bilindiği gibi iphone ile çekilen yüksek kaliteli heic ve heif formatındaki fotoğarflar mac ve iphone haricinde açılamamakta ancak dönüştürücü proğramlar ile (Kalitesi Düşürülerek) jpg formatına dönüştürülerek açılabilmekte ve baskı işlemi yapılabilmekteydi.
  • Artık hizlifotobaski.com sitemiz üzerinden yüksek kalitede çekilmiş heic ve heif uzantılı fotoğraflarınızı herhangi bir dönüştürücü proğrama ihtiyaç duymadan kalitesi bozulmadan bastırabilirsiz. 
  • Şu anda heif ve heic uzantılı fotoğrafları SADECE hizlifotobaski.com sitesi kabul etmektedir ve fiyatıda normal baskı fiyatıyla aynıdır.
  • Şuan HEIF ve HEIC fotoğraf basan ilk ve tek firmayız. Heic veya Heif uzantılı fotoğraflarınızı rekip sitelere yüklemeye çalışarak deneyebilirsiniz.  
 

HEIC ile JPEG dosyaları arasındaki fark nedir?

Her ikisi de ayrıntılı fotoğrafları saklama konusunda aynı özelliklere sahip olmasına rağmen, HEIC ile JPEG dosyaları arasında seçim yapmadan önce sıkıştırma, boyut, görüntü kalitesi ve uyumluluk açısından göz önünde bulundurulması gereken pek çok fark vardır:

 

Sıkıştırma.

Büyük görüntüleri daha yönetilebilir dosyalara sıkıştırabildiği için JPEG'ler, birçok web tasarımcısı için daha popüler bir seçimdir. Bu küçük dosya boyutunun dezavantajı ise kayıplısıkıştırmaya sahip olmasıdır. Yani, bir JPEG dosyasını düzenleyip yeniden kaydettikçe bazı arka plan verileri kaybolur. Bu, görüntü kalitesini etkileyebilir.

 

Öte yandan, HEIC'ler eski JPEG formatına göre çok daha verimli ve modern bir sıkıştırma yöntemi sunar. HEIC'ler, kaliteyi etkilemeden görüntüleri önemli ölçüde daha küçük dosyalara böler. 

 

Depolama alanı.

Çoğu HEIC dosyası; bilgisayarınızda, tabletinizde veya akıllı telefonunuzda JPEG'e göre çok daha az yer kaplar. Yenilikçi sıkıştırma işlemleri, HEIC'lerin bir JPEG dosyasının yarısı kadar yer kaplamasını sağlar. Bu, sabit sürücünüzdeki yükü azaltırken çok daha fazla sayıda dosya depolamanıza olanak tanır. Daha kolay depolama, Apple'ın 2017'de JPEG'den HEIC'e geçiş yapmasının nedenlerinden biridir.

 

Görüntü kalitesi.

Sıkıştırma ve görüntü kalitesi söz konusu olduğunda HEIC dosyaları JPEG'den daha iyi sonuçlar verir. HEIC formatı, fotoğrafların kalitesini şeffaflık desteği ve daha geniş dinamik aralık özellikleriyle önemli ölçüde geliştirebilir.

 

Uyumluluk.

JPEG dosyalarının geçmişi HEIC'lerden eskiye dayanır ve genellikle farklı işletim sistemleri, yazılımlar ve aygıtlarla daha uyumludur. JPEG dosyalarını Windows bilgisayarlarda, Mac'lerde ve Adobe Photoshop, GIMP ve diğer yazılımlarda dilediğiniz yerde açıp düzenlemek oldukça kolaydır. Ayrıca, dosyayı sürükleyip bırakarak JPEG dosyalarını çoğu modern web tarayıcısında görüntüleyebilirsiniz.

 

JPEG'ler neredeyse evrensel uyumluluğa sahipken HEIC dosyaları aynı uyumluluğu sunmaz. Son yıllarda daha yaygın hale gelmesine rağmen HEIC'ler, genellikle Apple aygıtlarında yaygın olarak kullanılır. iPhone'dan bilgisayara fotoğraf aktarırken HEIC dosyalarınızı JPEG'lere dönüştürmeniz bile gerekebilir.

 

Saydamlık.

HEIC'ler, PNG dosyalarına benzer şekilde görüntü saydamlığını destekler. Saydamlık, logo veya grafik gibi görüntülerin bir web sayfasının mevcut arka planıyla sorunsuz bir şekilde birleşmesine olanak tanıdığı için özellikle web tasarımında kullanışlıdır.

 

Diğer yandan JPEG formatı saydamlığı desteklemez. Bu, söz konusu web sitesi tasarımı olduğunda esnekliğini kısıtlar ve formatı logolar için daha az uygun hale getirebilir.

 

Düzenleme.

JPEG kayıplı bir dosya biçimi olduğundan, bir görüntüyü düzenleyip yeniden kaydettiğiniz her seferde dosyalarda veri kaybı olur. Yani, yeniden düzenleme yapıldıkça bir dosyanın kalitesi zaman içinde azalabilir ve her seferinde daha fazla veri silinebilir. 

 

HEIC'ler de kayıplı dosya formatı olmasına rağmen görüntü kaliteleri zaman içinde genellikle daha iyi korunur. Ayrıca düzenleme bilgileri de saklanır. Böylece bir görüntüye yaptığınız düzenlemeleri kaydettikten sonra bile bunları daha sonra geri alabilirsiniz. 

 
  • Fotoğraflarınızın en boy oranı baskı boyutuna uymuyorsa;
    • Eger kesilecek kadar pay var ise kesilerek
    • Kesilecek kadar pay yok ise (Yakından çekilmiş ve el yüz kesilecek gibi olursa) kenarlarında beyazlık bırakılarak fotoğraf kesilmeden baskı yapılır. 

20x25 Fiyatları, 20x25 Ebat Çeşitleri En Uygun Fiyat, Aynı Gün Hızlı Teslimat ve Kapıda Ödeme Seçenekleriyle hizlifotobaski.com'da FB20X25M

Yorum Ekleyin

1 2 3 4 5

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR